torsdag 6. mai 2010

detaljer, herlige blomster og fine fugler

Hei igjen....

Da kommer det et laaaangt innlegg fra meg, siden jeg ble syk forrige uke, og er generelt treg:)
Men har egentlig masse og skrive om hele tiden. Kommer vel inn i en rytme etter hvert.

Magdalena og Stefano har fått prinsessen sin, og hun skal vi få møte i morgen, det gleder vi oss til:) Velkommen til verden olivia! Har laget sengeteppe og vimpelremse til henne, så gleder meg til å gi henne gaven:) Blir sååå fin til rommet hennes. Skal legge ut bilder av de i morgen:)
Må også legge ut bilder av de fine fuglene vi har i dammen ved siden av oss, vi er stadig på tur og mater de.


Ellers så er jeg jo veldig opptatt av detaljer og interiør. Min stil er vel egentlig ganske så lys og romantisk, med innslag av alt det andre jeg synes er fint:) Kan sitte å se og lese andres blogger til jeg blir svimmel i øya og drømme meg bort i nettbutikker, late shoppe:) hatt "fulle" handlekurver på hele vide verdensnettet jeg.....
På kjøkkenet er det blitt en del zink detaljer ( litt usikker på om det skal skrives med s?), liker det røffe grå mot de lyse veggene, den hvite kjøkkeninnredningen og de gamle møblene jeg har der.

Ellers gjør blomster og planter meg veldig glad, føler en liten lykke når jeg har med meg fine blomster hjem etter jobb på fredag og pynter opp til helgen. Men det beste er jo når man kan plukke de selv, og sannelig har ikke hvitveisen kommet for fullt her hos oss:)
Severin startet med fotballtrening i går, skikkelig artig. Har nå meldt meg til å være med å trene disse gutta. Go Bygdøy Monolitten:)Ha en super kveld alle sammen. Så får vi se når neste innlegg kommer...

klem H

1 kommentar:

 1. Koselig å se at du er tilbake i Blogge-modus! :)
  Har vært innom hver dag...
  Så artig å se at du har fremme julekortet av Bertine.
  God helg, Snuppa! :)))
  Suss

  SvarSlett